Projektet
Synimi ynë është dhe do të jetë gjithmonë t’i vendosim njerëzit dhe nevojat e tyre në qendër të asaj që bëjmë. Vetëm në këtë mënyrë mund të jemi të dobishëm për klientët tanë dhe të ardhmen.!!
All Banime Edukim Industriale Mjekësi Projektet e fundit Reakreacion Sisteme solare
Investitor: Interex Kapaciteti: 126.84kW Lokacioni:  Prishtine, Kosove  
Lexo më shumë
Investitor: Universiteti i Mitrovicës Kapaciteti: 85.40 kW Lokacioni: Mitrovicë, Kosovë  
Lexo më shumë
Investitor: Tobacco Holding Group Kapaciteti: 261.9 kW Lokacioni: Tiranë, Shqiperi
Lexo më shumë
Investitor: Solar plant ELING Kapaciteti: 442 kWp Lokacioni: Peje, Kosove  
Lexo më shumë
Panelet solare të instaluara në kompaninë Scampa në Parkun industrial të Drenasit arrijnë kapacitetin maksimal 203.37kW
Lexo më shumë
Royal Frozren Fruit ka bërë zgjidhjen e duhur, duke investuar në sisteme solare ata kan arritur të ulin kostot e energjisë në minimumin e mundshëm.
Lexo më shumë
Sistemi solar në shtëpi private me kapacitet 7kW e realizuar në Kosovë.
Lexo më shumë
Investitor: Plus Paints Lipjan Kapaciteti: 149.76 kW Lokacioni: Lipjan, Kosove  
Lexo më shumë
Investitor: Omer Company Kapaciteti: 190 kWp Lokacioni: Skopje, North Macedonia  
Lexo më shumë
Investitor: Milis Brick Kapaciteti: 2027 kWp Lokacioni: Lezhë, Shqipëri  
Lexo më shumë
Investitor: Mabeko, Peje Kapaciteti: 59.92 kWp Lokacioni: Pejë, Kosovë  
Lexo më shumë
Komuna e Obiliqit ka investuar në sistemin solar të financuar nga subvencioni i GIZ Gjerman dhe punimet e përfunduara nga ELEN Solar.
Lexo më shumë
Investitor: Katana Kapaciteti: 33.6 kW Lokacioni: Obiliq, Kosovë  
Lexo më shumë
Investitor: Intering Kapaciteti: 100.8 kWp Lokacioni: Obiliq, Kosove
Lexo më shumë
Investitor: Interex Kapaciteti: 189 kWp Lokacioni: Vushtrri, Kosovë  
Lexo më shumë
Sistemi solar në Pejë Kosovë, i vendosur në kulmin e supermarketit Interex Pejë
Lexo më shumë
Investimi në sistemin solar 252kW mbi kulmin e pikës në Mitrovicë, rrjeti gjigant i supermarketeve Interex bën investimin e rradhës në pikën Mitrovicë, Kosovë.
Lexo më shumë
Solar system in North Macedonia, precisely at HIT 73 Tetovo with a capacity of 263.34kW, installed by ELEN Solar in Macedonia.
Lexo më shumë
American Clinic has invested a solar system in Prishtina facility, they decided that they can help people by investing on clean energy as well.
Lexo më shumë
HIB petrol investon në sistemin solar në Prishtinë tek Hotel Emerald një kapacitet prej 124.16kW.
Lexo më shumë
Investitor: EuroFisi Kapaciteti: 200 kWp Lokacioni: Pozhoran, Kosove  
Lexo më shumë
Investitor: Eftinija Impex Kapaciteti: 874,18 kWp Lokacioni: Skopje, North Macedonia          
Lexo më shumë
Investitor: Dido Group Kapaciteti: 700 kWp Lokacioni: Veles, North Macedonia  
Lexo më shumë
Decon Shpk ka bërë investimin e duhur duke instaluar sistemin solar me kapacitet 90.72kW në objektin e tyre në Prishtinë përmes ELEN Solar
Lexo më shumë
Sistem solar 200kW i instaluar tek kompani Daka Impex në Pozhoran Kosovë
Lexo më shumë
Sistem solar ne Kosove prej 200kW i instaluar tek kompania Bylmeti.
Lexo më shumë
Investitor: Bolv Oil Kapaciteti: 247,56 kWp Lokacioni: Tiranë, Albania  
Lexo më shumë
Panele diellore në Shqiperi me kapacitet 277.2kW të instaluara tek këndi i argëtimit dhe rekreacionit Latitude, projekt ky i instaluar nga ELEN Solar.
Lexo më shumë
Investitor: Jus MB Kapaciteti: 999,6kWp Lokacioni: Skopje, North Macedonia
Lexo më shumë
Solar panels in Macedonia with a total capacity of 165.24kW installed at Adrijus Company, project done by ELEN solar.
Lexo më shumë
Investitor: Galeria Shopping Mall Kapaciteti: 1012kWp Lokacioni: Prizren, Kosove  
Lexo më shumë
Investitor: Golden Eagle Kapaciteti: 350kWp Lokacioni: Suharekë, Kosovë
Lexo më shumë
Investitor: ALMA M Kapaciteti: 450kWp Lokacioni: Skopje, Macedonia  
Lexo më shumë
Përshkrimi i investimit: Ndërtimi i trafostacionit për spitalin regjional Lokacioni: Mitrovicë Viti: 2011 Shërbimet e ofruara nga ne: Furnizimi dhe instalimi i transformatorit me fuqi 630kVA, gjeneratorit turbo disel me...
Lexo më shumë
Përshkrimi i investimit: Spitali Evropian Ortopedik “Royal Medical” gjendet në zonën industriale Veternik. Lokacioni: Prishtinë Viti: 2015 Sipërfaqja: 2 000 m² Shërbimet e ofruara nga ne: Furnizimi dhe instalimi i materialeve...
Lexo më shumë
Përshkrimi i investimit: Klinika Amerikane gjendet në zonën industriale Veternik. Lokacioni: Prishtinë Viti: 2016 Sipërfaqe: 3 000 m² Shërbimet e ofruara nga ne: Furnizimi dhe instalimi i materialeve për sistemin elektro-energjetik...
Lexo më shumë
Përshkrimi i investimit: Instalimi i rrethojes elektrike për nga fondacioni për mbrojtjen e kafshëve “VIER PFOTEN Kosova” Lokacioni: Liqeni i Badovcit, Prishtinë Viti: 2013 Shërbimet e ofruara nga ne: Furnizimi dhe instalimi...
Lexo më shumë
Përshkrimi i investimit: Ndërtimi i Sistemit Elektro-energjetik për shkollën fillore në Cërce, komuna e Istogut nga Komisioni Evropian Lokacioni: Cërce, Komuna Istog Viti: 2014 Shërbimet e ofruara nga ne: Furnizimi dhe instalimi i...
Lexo më shumë
Përshkrimi i investimit: Ndërtimi i sistemit elektroenergjetik në sallën e sportit në Podujevë nga Komisioni Evropian. Lokacioni: Podujevë Viti: 2011 Sipërfaqe: 3 600 m² Shërbimet e ofruara nga ne: Furnizimi...
Lexo më shumë
Përshkrimi i investimit: Rrjeti i gjashtë sallave të kinemasë Cineplexx me teknologjinë më të re të fotografisë dhe zërit, në Albi Mall. Lokacioni: Prishtinë Viti: 2016 Sipërfaqe: 1 000 m²...
Lexo më shumë
Përshkrimi i investimit: Studio filmike “Onima” në lagjen Veternik. Lokacioni: Prishtinë Viti: 2018 Sipërfaqe: 525 m² Shërbimet e ofruara nga ne: Instalimi i materialeve për sistemin elektro-energjetik në bazë të...
Lexo më shumë
Përshkrimi i investimit: Kompleksi banesor “Klara” në lagjen e “MAT 1” Lokacioni: Prishtinë Viti: 2018 Sipërfaqe: 4 000 m² Shërbimet e ofruara nga ne: Furnizimi dhe instalimi i materialeve për...
Lexo më shumë
Përshkrimi i investimit: Kompleksi banesor “Neka” ndodhet në lagjen “Ilir Konushevci” Lokacioni: Besjanë Viti: 2018 Sipërfaqe: 14 000 m² Shërbimet e ofruara nga ne: Furnizimi dhe instalimi i materialeve për...
Lexo më shumë
Përshkrimi i investimit: Objekti afaristë “Alba Qeramika” gjendet në lagjen Arbana Lokacion: Prizren Viti: 2013 Sipërfaqe: 3 000 m² Shërbimet e ofruara nga ne: Furnizimi dhe instalimi i materialeve për sistemin...
Lexo më shumë
Supermarketi InterEX Përshkrimi i investimit:  Objekti afarist InterEX në Gjilan Lokacioni: Gjilan Viti: 2018 Sipërfaqe: 4 000 m² Shërbimet e ofruara nga ne: Furnizimi dhe instalimet elektrike bazuar në projektin...
Lexo më shumë
Supermarketi InterEX Përshkrimi i investimit:  Objekti afarist InterEX në Gjilan Lokacioni: Gjilan Viti: 2018 Sipërfaqe: 4 000 m² Shërbimet e ofruara nga ne: Furnizimi dhe instalimet elektrike bazuar në projektin...
Lexo më shumë
Supermarketi InterEX Përshkrimi i investimit: Objekti afarist InterEX në Vushtrri Lokacioni: Vushtrri Viti: 2019 Sipërfaqe: 4 000 m² Shërbimet e ofruara nga ne: Furnizimi dhe instalimet elektrike bazuar në projektin...
Lexo më shumë
Përshkrimi i investimit: Sistemi i rrufepritësit në dy fabrikat, fabrikën ekzistuese dhe fabrikën e re, në Dumnicë e Ultë. Lokacioni: Vushtrri Viti: 2014 Shërbimet e ofruara nga ne: Instalimi dhe...
Lexo më shumë
Përshkrimi i investimit: “Furnizimi i Komunës në ujë dhe kanalizim në Prishtinë – Ndërtimi i fabrikës së ujësjellësit” Komponenti 1- Faza III Lokacioni: Prishtinë Viti: 2015 Gjatësi: 13 km Shërbimet e ofruara...
Lexo më shumë
Përshkrimi i investimit: Show Room “Binni” i cili gjendet afër fabrikës kryesore rrugën magjistrale Prishtinë-Mitrovicë. Lokacioni: Vushtrri Viti: 2017 Sipërfaqe: 2 700 m² Shërbimet e ofruara nga ne: Instalimi i...
Lexo më shumë
Përshkrimi i investimit: Fabrikë për përpunimin e plastikës “POWERPACK” në parkun e biznesit Lokacioni: Drenas Viti: 2019 Sipërfaqe: 1 000 m² Shërbimet e ofruara nga ne: Furnizimi dhe instalimi i...
Lexo më shumë
Edhe një projekt i radhës fantastik i kryer nga ne tek kompania Swiss Premium Consulting, duke kryer instalimet elektrike, furnizimin me Gjenerator dhe UPS Elen...
Lexo më shumë
sqShqip