Energjia e Riperteritshme
Elen është lider i energjisë së rinovueshme dhe zgjidhjeve që ofrojmë në treg për energji në gjithë Ballkanin.
Hyrje

Elen është ekspert që tashmë numëron shumë vite eksperiencë në zhvillimin e projekteve me Panele Diellore Fotovoltaike (PV). Ne gjithashtu ofrojmë edhe mundësinë e monitorimit të Sistemeve Fotovoltaike (PV) për të gjitha llojet e projekteve. Projektet dhe bashkëpunimet tona zënë një vend të rëndësishëm në zhvillimin e veprimtarisë me energji të pastër të një numri të konsiderueshëm të bizneseve në tregun e Kosovës dhe jo vetëm. Elen tashmë është partner në energji në projekte të ndryshme të instalimit të sistemeve fotovoltaike në gjithë Ballkanin, duke përfshirë Shqipërinë, Maqedoninë etj.

Ekipi ynë është i përbërë nga staf i përkushtuar dhe inxhinier të çertifikuar të energjisë solare nga TUV-i Gjerman. Ne mbulojmë të gjithë zinxhirin e vlerave dhe marrim përgjegjësinë e plotë për hartimin, sigurimin e dokumentacioneve dhe ndërtimin e projekteve. Kështu që, të gjitha llojet e projekteve, nga ato për nevoja shtepiake deri tek impiantet e mëdha për shitje të energjisë, ofrohen tek investitori me “çelësa në dorë”. Energji solare- E qëndrueshme, e besueshme dhe pakufi .Elen është zhvillues i rangut botëror i energjisë së rinovueshme dhe zgjidhjeve në energji. Ne garantojmë për rezultate në prodhim si dhe në cilësinë e produkteve tona. Nga puna jonë me përkushtim dhe rezultate të shkëlqyera, ne kemi arritur të ndërtojmë partneritete të besueshme e afatgjata duke i hapur rrugën edhe shumë bashkëpunimeve të reja në të ardhmen.

Latest Projects
Save Money, Save The Environment!
Kërkesë për Ofertë

Pas dergimit të kerkeses, ju do telefonoheni pas 3-5 ditës, ju faleminderit për Durimin!

Për më shumë informata, shkruani në emailin tonë:
info@elen-ks.com

Request A Quote

  System Data
  Preferred Contact Method

  Address*
  [countrytext* countrytext-306 placeholder "Country"]

  Save Money, Save The Environment!
  Providing Value To Our ClientsThrough Ongoing Product & Innovation.

  Our Solar business now provides the preferred channel to market for some of the world’s leading PV manufacturers and our solar professionals work jointly with partners on enhancing product features, lowering lead times and improving cash flow.

  Environmental Sensitivity
  Personalised Solutions
  Performance Measures
  Request A Quote

   System Data
   Preferred Contact Method

   en_USEnglish