Hours: Mon-Fri: 8am – 7pm
Get Directions
Lajmet
Informohuni rreth zhvillimeve ne Industrinë e Energjisëë ripërtëritëshme dhe Inovacionit
Sistemi solar në Kosovë i instaluar tek kompania e mirënjohur “Fluidi Group” ka kapacitet maksimal 664kW, ku i jep mundësi fabrikës së vajit Floil të...
Read More
Kënaqësi që ishim pjesë e Festivalit të Gjelbër! Edicioni i tretë i Festivalit të Gjelbër, i mbajtur në shtator të vitit 2018 mblodhi 38 kompani...
Read More
Jashtëzakonisht të kënaqur që nënshkruam marrëveshjen e bashkëpunimit me “Ipko Foundation” ku përmes projektit KosLift do të bashkëpunojmë në krijimin e vendeve të reja të...
Read More
Oda Ekonomike e Maqedonisë Veri-Përendimore në bashkëpunim me shtëpinë për konsulencë LANSKY, GANZGER si dhe PARTNER organizoi tryezë të rrumbullakët në të cilën kompanitë anëtare...
Read More
sqShqip