Eksperienca
Elen numëron tashmë plot 30 vjet përvojë që ka ndihmuar në krijimin e një strategjie të fortë veprimi dhe realizimi të shumë projekteve të mëdha duke na bërë lider në treg.
Vlerësimet
Projektet e realizuara ndër vite nga Elen, përveç suksesit në raport me klientin që na ka besuar investimin, janë shpërblyer edhe me çmime ndërkombëtare për realizimin me standartet më të larta. Këto vlerësime e bëjnë Elen një partner të besueshëm në treg.
Mbikqyrja e projekteve
Pas përfundimit të çdo projekti, ekipi ynë testues bën verifikimin e të gjitha detajeve të projektit për t’u siguruar që është në përputhje me kërkesat e klientit dhe standartet e kompanisë.
Rreth Nesh

Elen është kompani e specializuar në ofrimin e shërbimeve si; realizimin i projekteve të sistemeve fotovoltaike, instalime elektrike dhe zgjidhje në efiçiencën e energjisë.

ADN-ja e ELEN është karakterizuar gjithmonë nga një shpirt pioner, sinqeritet dhe me mision për zhvillimin e teknologjive të gjelbërta, për një të ardhme të ndritshme me energji të pastër.

Strategjia jonë

Të zhvillohemi – Të jemi ndërmarrja lider në ofrimin e produkteve dhe shërbimeve në fushën e elektro energjetikës dhe energjisë së ripërtëritëshme.

Smart energy solution

Ne si ESCO kompani ofrojmë për klientët tanë të gjitha këshillat dhe produktet e nevojshme: • Sisteme të kontrollit të energjisë elektrike, termike dhe ujit nga distancat përmes një telefoni inteligjent

Energjia e ripërtërishme

Elen është lider i energjisë së rinovueshme dhe zgjidhjeve që ofrojmë në treg për energji në gjithë Ballkanin. Ne ofrojmë shërbime me cilësi të lartë dhe rezultate
gjithpërfshirëse për klientët tanë.

Partneri juaj më i besuar në zgjidhjen e problemeve të energjisë

solar panel with sunset background. concept clean energy
Fostering Growth
of Solar Energy!
Benefiting from 20 years experience in the solar material procurement sector and PV manufacturing.
Energji solare- E qendrueshme, e besueshme dhe pakufi
Energji solare

Ne jemi zhvillues I rangut boteror te energjise se rinovueshme dhe zgjidhjeve ne energji. Ne garantojme per rezultate
ne prodhim si dhe ne cilesine e produkteve tona. Nga puna jone me purkushtim dhe sinqeirtet, ne kemi arritur te
ndertojme partneritete aftagjata e te cilat vazhdojme ti kemi e te krijojme te reja.

Lulzim Syla
Managing Partner
Referimet
Elen
Execellent!!
Ontexi Construction ka kontraktuar kompaninë Elen për implementimin e trafostacionit të energjisë elektrike, gjithashtu edhe rrymave të forta dhe të dobëta në objektetet Afaristë-banesore Ontexi 1 dhe 2 i ndërtuar në lagjen “Bregu i Diellit” në Prishtinë.
ONTEXI CONSTRUCTION SH.P.K.
Manager #1
Elen
Execellent!!
ORGANIZATA IADK “IADK” ka marrëveshje dhe ka përdorur shërbimet e Elen për disa investime vetanake të nevojshme për materiale të ndryshme elektrike, makinerie dhe të ndërtimtarisë. Menaxhmenti i “IADK-së” ka pranuar se standardet dhe niveli i shërbimeve të ofruara nga Elen përmbushë standardet të kërkuara nga ana jonë.
ORGANIZATA IADK
Manager #2
Elen
Execellent!!
“ELEN company from Kosovo is supplied with technical goods for electrical fences for the Project “Electric Fence for Bear Park” Kosovo. We had the pleasure to cooperate with this company which has been very professional in cooperation and implementation.”
GHISLANDI ITALY
Manager #3
Elen
Execellent!!
“Elen ka implementuar projektin që ka përfshirë: Furnizimin, instalimin dhe lëshimin në punë të rrjetit të ndriçimit publik në Kllokot dhe ka dhënë mbështetje të vazhdueshme. Ne jemi të kënaqur me qasjen që Elen pati në drejtim të kërkesave për shërbime dhe përgjegjshmëri.”
MINISTRIA E ZHVILLIMIT EKONOMIK
Manager #3
Elen
Execellent!!
“Elen ka implementuar projektin që ka përfshirë: Furnizimin, instalimin dhe lëshimin në punë të rrjetit të ndriçimit publik në Kllokot dhe ka dhënë mbështetje të vazhdueshme. Ne jemi të kënaqur me qasjen që Elen pati në drejtim të kërkesave për shërbime dhe përgjegjshmëri.”
USAID DEMI
Manager #3
Elen
Execellent!!
“Me rastin e kontraktimit për “Furnizim dhe montim të materialeve elektrike për qendrën tregtare n.t.p. BINNI”, ndërmarrja Elen gjatë ekzekutimit të punëve të kontraktuara, ka treguar profesionalizëm të theksuar në menaxhim dhe ekzekutim
BINNI N.T.P.
Manager #3
Elen
Execellent!!
“Kompania Elen ka qenë ekzekutuese e punëve në ndërtimin e trafostacionit të energjisë elektrike në objektin afaristë-banensor “Lesna” i ndërtuar në Podujevë. Elen ka treguar efikasitet të lartë gjatë punimeve dhe duke i perfunduar ato me një cilësi shumë të lartë.
LESNA SH.P.K.
Elen
Execellent!!
“Komuna e Mitrovicës falenderon dhe është mirënjohëse ndaj kompanisë Elen për kryerjen me sukses të furnizimit dhe montimit të trupave ndriçues për rrjetin e ndriçimit publik në qytetin e Mitrovicës. Kompania Elen ka kryer këto shërbime me sukses të plotë, në kohë dhe sipas kërkesave të kontratës.”
KOMUNA MITROVICË
Elen
Execellent!!
“Me shumë kënaqësi ju rekomandojmë kompaninë Elen, duke ju referuar bashkëpunimit tonë me rastin e kontraktimit të punës për furnizim dhe montim të gjeneratorit 52kVA dhe të ndriçimit të brendshme dhe të jashtëm të objektit.
ANTIKA SH.P.K.
Projektet e fundit
,
Investitor: Ziko Kapaciteti: 454.09 kW Lokacioni:  Tirane, Shqiperi  
Lexo më shumë
,
Investitor: Universiteti i Mitrovices Kapaciteti: 85.40 kW Lokacioni: Mitrovice, Kosove
Lexo më shumë
,
Investitor: Tobacco Holding Group Kapaciteti: 261.9 kW Lokacioni: Tirane, Shqiperi
Lexo më shumë
,
Investitor: Solar plant ELING Kapaciteti: 442 kWp Lokacioni: Peje, Kosove  
Lexo më shumë
en_USEnglish