Përshkrimi i investimit: Studio filmike “Onima” në lagjen Veternik.
Lokacioni: Prishtinë
Viti: 2018
Sipërfaqe: 525 m²
Shërbimet e ofruara nga ne: Instalimi i materialeve për sistemin elektro-energjetik në bazë të projektit të arkitekturës dhe elektrikes.

sqShqip