Rreth Nesh
Our Story
Rreth Nesh
Elen është ekspert që tashmë numëron shumë vite eksperiencë në zhvillimin e
projekteve me Panele Diellore Fotovoltaike (PV). Ne gjithashtu ofrojmë edhe
mundësinë e monitorimit të Sistemeve Fotovoltaike (PV) për të gjitha llojet e projekteve. Projektet dhe bashkëpunimet tona zënë një vend të rëndësishëm në zhvillimin e veprimtarisë me energji të pastër të një numri të konsiderueshëm të
bizneseve në tregun e Kosovës dhe jo vetëm. Elen tashmë është partner në energji në projekte të ndryshme të instalimit të sistemeve fotovoltaike në gjithë Ballkanin, duke përfshirë Shqipërinë, Maqedoninë etj.
 
Ekipi ynë është i përbërë nga staf i përkushtuar dhe inxhinier të çertifikuar tëenergjisë solare nga TUV-i Gjerman. Ne mbulojmë të gjithë zinxhirin e vlerave dhe marrim përgjegjësinë e plotë për hartimin, sigurimin e dokumentacioneve dhe ndërtimin e projekteve. Kështu që, të gjitha llojet e projekteve, nga ato për nevoja shtepiake deri tek impiantet e mëdha për shitje të energjisë, ofrohen tek investitori me “çelësa në dorë”.
 
Enrgji solare- E qëndrueshme, e besueshme dhe pakufi
Elen është zhvillues i rangut botëror i energjisë së rinovueshme dhe zgjidhjeve në energji. Ne garantojmë për rezultate në prodhim si dhe në cilësinë e produkteve tona.
Nga puna jonë me përkushtim dhe rezultate të shkëlqyera, ne kemi arritur të ndërtojmë partneritete të besueshme e afatgjata duke i hapur rrugën edhe shumë bashkëpunimeve të reja në të ardhmen.
10
VITE EKSPERIENCE
10
PV - PROJEKTE SOLARE
10000
m2 - Instalime elektrike
Mësoni më shumë rreth nesh.
Filozofia jonë

Vizioni mirë
Të zhvillohemi – Të jemi ndërmarrja lider në ofrimin e produkteve dhe shërbimeve në fushën e elektro energjetikës dhe energjisë së ripërtëritëshme.

Misioni mirë
Të punojmë në bazë të standardeve më të larta të etikës së biznesit dhe të krijojmë vlera prej të cilave klientët tanë ndihen të sigurt në investimet e tyre.

Objektivat tona
Misioni i kompanisë Elen është i bazuar në tri koncepte bazë të caktuara si premisa nga komuniteti i biznesit në nivel botëror.

Qëllimi i kompanisë…
Dekarbonizimi mire
Decentralizimi - përmes aplikimit të produkteve dhe shërbimeve tona, arrijmë që
klintët tanë të bëhen vet prodhues të energjisë që i nevojitet për të plotësuar gjithë
nevojat e veprimtarisë së tyre.

Dixhitalizimi ……shumë procese në punë dhe në jetët e tyre, që të jenë sa me
eficient..☀

Kurseni para
Kurseni para dhe rrisni vlerën e shtëpisë ose biznesit tuaj, duke investuar në panele diellore.
Sherbimi i klientit
Përkushtimi ndaj klientit dhe nevojave që ai ka është celësi i suksesit në cdo projekt të instaluar.
Inxhinier të çertifikuar
Ekipi jonë përbëhet nga Inxhinierë të certifikuar nga institucione internacionale dhe me shumë vite përvojë në fushën e energjisë solare.
Realizimi i qëllimit
Duke përfituar nga një eksperiencë gati 20 vjeçare.
We provide competence
Elen është lider në fushën e shërbimeve të energjisë
dhe zhvilluese e burimeve të rinovueshme të energjisë.
Certifikimi Nderkombetar per Cilesi
Ne jemi të certifikuar nga TUV Austria për sistemin e menaxhimit me EN ISO 9001:2008
Perkrahes i Aftesimit Profesional
Ne jemi shpërblyer nga KDWV-OEGJK & GIZ me vendin e parë në fushën e përkrahjes dhe zhvillimit të aftësimit profesional në Kosovë.
Top Leading Global Trade
Ne jemi shpërblyer me mirënjohje për bashkëpunim në implementimin e programit “Intership Biznesi 2015” me KIESA-në dhe MTI-në.

Ekipi ynë

Sukseset e kompanisë janë rezultat i komunikimit, frymës së bashkëpunimit konstruktiv dhe vlerave të përbashkëta.
Ne mbështesim mendimin kritik dhe veprimin sipërmarrës që të sigurojmë udhëheqje të shëndetshme ku secili mund të jetë vetvetja dhe të ndajë mendime origjinale.


Qëllimi ynë i përbashkët, që të krijojmë një mjedis komod, për zhvillim të qëndrueshëm, bën që edhe partnerët t’i trajtojmë me të njëjtën frymë bashkëpunimi. Të njëjtën pretendojmë edhe për gjithë bashkëpunimet e së ardhmes, ku veprimtaria dhe kërkesat e partnerëve do jenë gjithmonë suksesi i
punës dhe projekteve që Elen ka realizuar dhe do vazhdojë të realizoj.

We provide competence
Politika e Cilësisë

Ne në ELEN angazhohemi të ofrojmë gjithmonë shërbimet dhe produktet më të mira në fushën e elektro-energjitikës, duke përmbushur gjithmonë kërkesat e klientit me standartet europiane, të cilat janë bazë e veprimtarisë tonë.


ELEN, me qëllim të arritjes së objektivave strategjike në përmbushjen e kërkesave dhe pritshmërive të klientëve për shërbime të projektimit dhe instalimit të sistemeve të energjisë elekrtike, këshillave teknike dhe zgjidhjeve efikase të
energjisë, ka ngritur sistemin e menaxhimit të cilësisë (SMC) sipas standartit ndërkombëtar ISO 9001:2008.

•  Furnizimit të vazhdueshëm me produkte dhe shërbimeve cilësore për klientët tanë me vlerë.
•  Pajtueshmërisë me kërkesat ligjore dhe praktikat më të mira botërore.
•  Përmirësimit në vazhdimësi të efikasitetit të sistemit të menaxhimit të cilësisë.
•  Personelit kompetent, profesional dhe të përkushtuar.
•  Krijimit të një mjedisi të punës ekipore si dhe
•  Qasjes inovative në ofrimin e zgjidhjeve të reja dhe efiçiente në fushën e energjisë.

Elen përmes vendosjes së objektivave të cilësisë, auditimeve të sistemit dhe rishqyrtimeve të menaxhmentit, do të siguroj një metodologji funksionale të përmirësimit të vazhdueshëm të sistemit të cilësisë në përputhshmëri me standardin ISO 9001.

Është angazhimi i yni i përhershëm që në vazhdimësi të arrijmë kërkesat e klientëve. Angazhimi ynë është të sigurojmë një kornizë adekuate dhe sistem efikas që përmbushë dhe tejkalon nevojat dhe pritshmëritë e klientëve rreth performancës, cilësisë dhe besueshmërisë me një kosto konkurruese.

Kjo politikë e cilësisë është në përputhshmëri të plotë me politikat e përgjithshme afariste të Elen dhe paraqet përkushtimin tonë rreth përmbushjes së kërkesave të klientëve dhe të tejkalojmë pritshmëritë e tyre.

Ne përpiqemi në vazhdimësi të bëjmë më të mirën për të mbajtur
gjithmonë pozitën udhëheqëse në treg përmes:

Avni Syla, CEO
Datë: 10.04.2015

Historiku

Gjenerata e dytë me 30 vite eksperience.
solatec-20
Nderrmarje Familjare

Pavaresisht luhatshmerise ne rritjen e ekonomise globale, se bashku me ritmin e inovacionit teknologjik, dhe
paraqitjen e sfidave te reja per nderrmarjet familjare, familja gjithmon ka qendruar e bashkuar. Bashkimi I forcave
dhe pervojave ndermjet gjeneratave, beri kombinimin e ideve, dhe ofroj zgjidhje para cdo sfide. Vetem te bashkuar
arrijme ti bejm ball sfidave dhe te ofrojm zgjidhjen me te mire tek bashkepuntoret dhe klientet tane.

ELEN
Karriera

Nese keni përvojë në fushën e energjitikës dhe energjisë alternative, mund të
bëheni pjesë e ekipit tonë.
Elen ju ofron një punë të qëndrueshme, ambient të këndshëm dhe mundësi për
zhvillim në karrierë.
Nëse doni të bëheni pjesë e stafit tonë, ju ftojmë të na shkruani në:
info@elen-ks.com.

en_USEnglish