Përshkrimi i investimit: Show Room “Binni” i cili gjendet afër fabrikës kryesore rrugën magjistrale Prishtinë-Mitrovicë.
Lokacioni: Vushtrri
Viti: 2017
Sipërfaqe: 2 700 m²
Shërbimet e ofruara nga ne: Instalimi i materialeve për sistemin elektro-energjetik në bazë të projektit të arkitekturës dhe elektrikes.

sqShqip