Blog Grid
Sistemi solar në Kosovë i instaluar tek kompania e mirënjohur “Fluidi Group” ka kapacitet maksimal 664kW, ku i jep mundësi...
Read More
Kënaqësi që ishim pjesë e Festivalit të Gjelbër! Edicioni i tretë i Festivalit të Gjelbër, i mbajtur në shtator të...
Read More
Jashtëzakonisht të kënaqur që nënshkruam marrëveshjen e bashkëpunimit me “Ipko Foundation” ku përmes projektit KosLift do të bashkëpunojmë në krijimin...
Read More
Oda Ekonomike e Maqedonisë Veri-Përendimore në bashkëpunim me shtëpinë për konsulencë LANSKY, GANZGER si dhe PARTNER organizoi tryezë të rrumbullakët...
Read More
sqShqip