Video përmbledhëse e Festivalit të Gjelbër 2018

Kënaqësi që ishim pjesë e Festivalit të Gjelbër!

Edicioni i tretë i Festivalit të Gjelbër, i mbajtur në shtator të vitit 2018 mblodhi 38 kompani vendore nga sektori i energjisë.

Gjatë tri ditëve të Festivalit janë realizuar kontrata me vlerë mbi 60,000 € dhe janë raportuar kontrata potenciale me vlerë prej 2,570,000 €.

Pjesë e Festivalit të Gjelbër ishin edhe forumet, ku folës nga institucione si: Organizata Holandeze për Hulumtime Shkencore të Aplikuara (ECN pjesë e TNO), SolarPower EuropeInternational Renewable Energy Agency (IRENA), Qyteti i Ljubjanës, Snaga LjubljanaABB dhe 4M Group ndër tjera, prezantuan zhvillimet dhe teknologjitë e fundit të energjisë së gjelbër. 

https://www.youtube.com/watch?v=LtNAtcumsi8 Contact

Nese keni ndonje pyetje ose keni nevoje per sqarime shtese, mos ngurroni te kontaktoni ekipen tone.

[email protected]

 +383 (0) 44 566 999

Sheqir Dulahi Prishtinë, Kosovë

Get Directions

Produkte & Sherbime

Company Profile

Shkarko Profilin

Follow us

©2023 Elen, All Rights Reserved. 

57284550_2170217379724978_5249838688833110016_n
Previous post
Elen mbështet projektin KosLift
Next post
Sistemi solar në Kosovë i vlersuar nga portali i mirënjohur “Seenews”
sqShqip