OEMVP njoftohet me shërbimet e Elen-it

Oda Ekonomike e Maqedonisë Veri-Përendimore në bashkëpunim me shtëpinë për konsulencë LANSKY, GANZGER si dhe PARTNER organizoi tryezë të rrumbullakët në të cilën kompanitë anëtare për së afërmi u njohën me shërbimet e anëtarit të ri ELEN ntsh, me qëllim që të përfitojnë në reduktimin e kostove të energjisë elektrike.

Next post
Elen mbështet projektin KosLift
57284550_2170217379724978_5249838688833110016_n
sqShqip