Project Category: Industriale
Fabrika “Binni”
Përshkrimi i investimit: Sistemi i rrufepritësit në dy fabrikat, fabrikën ekzistuese dhe fabrikën e re, në Dumnicë e Ultë. Lokacioni: Vushtrri Viti: 2014 Shërbimet e ofruara nga ne: Instalimi dhe matjet e sitemit të Tokëzimit, Rrufepritësit, si dhe montimi i trupave ndriçues: • Reflektorëve për ndriçimin e reklamës së fabrikës si dhe • Spot trupat ndriçues në hapsirat e show room-it
Read More
Kompania ujësjellësi rajonal Prishtina
Përshkrimi i investimit: “Furnizimi i Komunës në ujë dhe kanalizim në Prishtinë – Ndërtimi i fabrikës së ujësjellësit” Komponenti 1- Faza III Lokacioni: Prishtinë Viti: 2015 Gjatësi: 13 km Shërbimet e ofruara nga ne: Furnizimi dhe instalimi i materialeve elektrike për linjën kabllovike 10/20kV.
Read More
Show Room “Binni” Vushtrri
Përshkrimi i investimit: Show Room “Binni” i cili gjendet afër fabrikës kryesore rrugën magjistrale Prishtinë-Mitrovicë. Lokacioni: Vushtrri Viti: 2017 Sipërfaqe: 2 700 m² Shërbimet e ofruara nga ne: Instalimi i materialeve për sistemin elektro-energjetik në bazë të projektit të arkitekturës dhe elektrikes.
Read More
Fabrika e plastikës Powerpack
Përshkrimi i investimit: Fabrikë për përpunimin e plastikës “POWERPACK” në parkun e biznesit Lokacioni: Drenas Viti: 2019 Sipërfaqe: 1 000 m² Shërbimet e ofruara nga ne: Furnizimi dhe instalimi i materialeve për sistemin elektro-energjetik në bazë projektit dhe arkitekturës dhe elektrikës.
Read More
en_USEnglish