Project Category: Reakreacion
Parku i Arinjve te Liqeni i Badovcit
Përshkrimi i investimit: Instalimi i rrethojes elektrike për nga fondacioni për mbrojtjen e kafshëve “VIER PFOTEN Kosova” Lokacioni: Liqeni i Badovcit, Prishtinë Viti: 2013 Shërbimet e ofruara nga ne: Furnizimi dhe instalimi i sistemit për kontrollimin e lëvizjes së lirë të arinjëve brenda parkut-rrethoja elektrike e ndarë në gjashtë zona e kontrolluar me tension për goditje shokuese ndaj kafshëve.
Read More
Salla e Sportit në Podujevë
Përshkrimi i investimit: Ndërtimi i sistemit elektroenergjetik në sallën e sportit në Podujevë nga Komisioni Evropian. Lokacioni: Podujevë Viti: 2011 Sipërfaqe: 3 600 m² Shërbimet e ofruara nga ne: Furnizimi dhe instalimi i materialeve për sistemin elektro-energjetik në bazë të projektit të arkitekturës dhe elektrikës.
Read More
Kinemaja CINEPLEXX
Përshkrimi i investimit: Rrjeti i gjashtë sallave të kinemasë Cineplexx me teknologjinë më të re të fotografisë dhe zërit, në Albi Mall. Lokacioni: Prishtinë Viti: 2016 Sipërfaqe: 1 000 m² Shërbimet e ofruara nga ne: Instalimi i materialeve për sistemin elektro-energjetik në bazë të projektit të arkitekturës dhe elektrikes.
Read More
sqShqip