Project Category: Banime
Objekti banesor “Klara”
Përshkrimi i investimit: Kompleksi banesor “Klara” në lagjen e “MAT 1” Lokacioni: Prishtinë Viti: 2018 Sipërfaqe: 4 000 m² Shërbimet e ofruara nga ne: Furnizimi dhe instalimi i materialeve për sistemin elektro-energjetik në bazë projektit dhe arkitekturës dhe elektrikës.
Read More
sqShqip