Project Category: Recent projects
Eftinija Impex
Investitor: Eftinija Impex Kapaciteti: 874,18 kWp Lokacioni: Skopje, North Macedonia          
Read More
Dido Group
Investor: Dido Group Capacity: 700 kWp Location: Veles, North Macedonia  
Read More
Decon shpk
Decon Shpk ka bërë investimin e duhur duke instaluar sistemin solar me kapacitet 90.72kW në objektin e tyre në Prishtinë përmes ELEN Solar
Read More
Daka Impex
Sistem solar 200kW i instaluar tek kompani Daka Impex në Pozhoran Kosovë
Read More
Bylmeti
Sistem solar ne Kosove prej 200kW i instaluar tek kompania Bylmeti.
Read More
Bolv Oil
Investitor: Bolv Oil Kapaciteti: 247,56 kWp Lokacioni: Tiranë, Albania  
Read More
Latitude
Panele diellore në Shqiperi me kapacitet 277.2kW të instaluara tek këndi i argëtimit dhe rekreacionit Latitude, projekt ky i instaluar nga ELEN Solar.
Read More
JUS MB
Investitor: Jus MB Kapaciteti: 999,6kWp Lokacioni: Skopje, North Macedonia
Read More
Adrijus
Solar panels in Macedonia with a total capacity of 165.24kW installed at Adrijus Company, project done by ELEN solar.
Read More
Galeria Shopping Mall
Investor: Galeria Shopping Mall Capacity: 1012kWp Location: Prizren, Kosove  
Read More
en_USEnglish