Project Category: Recent projects
The municipality of Obiliq
Komuna e Obiliqit ka investuar në sistemin solar të financuar nga subvencioni i GIZ Gjerman dhe punimet e përfunduara nga ELEN Solar.
Read More
Katana
Investitor: Katana Kapaciteti: 33.6 kW Lokacioni: Obiliq, Kosovë  
Read More
Intering Obiliq
Investor: Intering Capacity: 100.8 kWp Location: Obiliq, Kosove
Read More
Interex Vushtrri
Investitor: Interex Kapaciteti: 189 kWp Lokacioni: Vushtrri, Kosovë  
Read More
Interex Peje
Sistemi solar në Pejë Kosovë, i vendosur në kulmin e supermarketit Interex Pejë
Read More
Interex Mitrovicë
Investimi në sistemin solar 252kW mbi kulmin e pikës në Mitrovicë, rrjeti gjigant i supermarketeve Interex bën investimin e rradhës në pikën Mitrovicë, Kosovë.
Read More
Hit 73 Tetovo
Solar system in North Macedonia, precisely at HIT 73 Tetovo with a capacity of 263.34kW, installed by ELEN Solar in Macedonia.
Read More
American Clinic
American Clinic has invested a solar system in Prishtina facility, they decided that they can help people by investing on clean energy as well.
Read More
HIB Petrol
HIB petrol investon në sistemin solar në Prishtinë tek Hotel Emerald një kapacitet prej 124.16kW.
Read More
EuroFisi
Investor: EuroFisi Capacity: 200 kWp Location: Pozhoran, Kosove  
Read More
en_USEnglish