Want to Work with Us?

Careers

Power Systems

Power system is a segment that has been in the interests of the market and has been treated since the establishment of Elen. Elen has had a major role in building the country by implementing various projects in the field of power system.

Read more

Electrical & Automatic

We are committed to work and perform according to the highest standards of quality, safety and environmental protection. Elen has designed and installed a wide range of electrical installations. We undertake projects for a wide variety of clients.

Read more

Electronics & IT

In continuous cooperation with our partners we provide supply and installation of automatic plants, in principle, digital switching and transmission of data in accordance with European standards and certifications.

Read more

Renewable Energy Sources

Elen’s more special emphasis is devoted to the development of photovoltaic systems, thermal, heat pumps following world trends in these areas. In recent years we have had dynamic increase, by offering Kosovo economically reasonable solutions.

Read more

Energy Efficiency

For most businesses, the main reason is financial saving energy. But there are many other reasons that owners should consider to be more efficient, including environmental protection.

Read more

Lighting

To fulfill your needs for qualitative lighting of exterior and interior environments we provide supply and installation of:
• Internal and external lighting for residential and commercial buildings
• Special lighting for industry, medicine ect.

Read more

Featured projects

Testimonials

 • “Ne ju rekomandojmë kompaninë Elen e cila ka treguar profesionalizëm të lartë tek ne gjatë implementimit të zgjidhjeve për instalime elektrike dhe energji solare”

  BINNI sh.p.k
  ,
 • “Zgjidhjet që ka dhënë kompania Elen për kursim të energjisë, sistem solar, UPS dhe instalime elektrike ka bërë që spitali ynë të funksionojë 100% dhe me efiçiencë të lartë, prandaj ju rekomandojmë me shumë kënaqësi që të punoni me ta”

  KLINIKA AMERIKANE Sh.p.k
  ,
 • “Ne jemi shumë të kënaqur me rezultatet. Pa asnjë dyshim do t’i rekomandonim secilës kompani apo institucion që ta përzgjedhë Elen N.T.Sh. për implementimin dhe zhvillimin e sistemeve solare sepse ne jemi duke kursyer shumë nga ky sistem”

  BESIANA-G Sh.p.k
  ,
 • “Procesi i punës së tyre ishte jashtëzakonisht i plotë dhe efektiv. Puna e tyre rezultoi në një listë të gjerë dhe të larmishmërisë së zgjidhjeve për ne”

  BUÇAJ sh.p.k
  ,
 • “Jemi të kënaqur me mënyrën e punës së ELEN, me mënyrën e qasjes së tyre ndaj kërkesave tona për ndihmë, si dhe shpejtësinë e reagimit”

  BYLMETI-KS
  ,
 • “Projekti i instalimit solar përfundoi shumë shpejt dhe ata ishin shumë fleksibil.
  Entuziazmi dhe krijueshmëria e tyre e bëri bashkëpunimin me ta një përvojë shumë pozitive”

  AGROPRODUCT Sh.p.k
  ,
 • “Pa asnjë hezitim do t’i rekomandonim secilës kompani apo institucion që ta përzgjedhë Elen-in për implementimin dhe instalimin e sistemeve të ngjashme elektro-energjetike”

  Ontexi Construction Sh.p.k
  ,