Sistemi solar në Kosovë i vlersuar nga portali i mirënjohur “Seenews”

Sistemi solar në Kosovë i instaluar tek kompania e mirënjohur “Fluidi Group” ka kapacitet maksimal 664kW, ku i jep mundësi fabrikës së vajit Floil të kursej deri në 90% të shpenzimeve elektrike që kan.

Floil Solar System with a capacity of 664kW

Sistemi solar ka perdorur panelet solare me kapacitet maksimal 545Wp të cilat janë fjala e fundit e teknologjisë.

Këtë projekt solar të implementuar nga kompania Elen Solar në Kosovë e ka publikuar portali i mirënjohur www.seenews.com duke vlerësuar vendimarrjen e kompanisë “Floil” dhe duke qmuar punën e kompanisë ELEN.

https://seenews.com/news/kosovos-fluidi-group-gets-664-kw-rooftop-pv-system-826534

Screenshot_6
Previous post
A video summary of the Green Festival 2018.

Leave A Reply

en_USEnglish