Category: Battery
Sistemi solar në Kosovë i vlersuar nga portali i mirënjohur “Seenews”
Sistemi solar në Kosovë i instaluar tek kompania e mirënjohur “Fluidi Group” ka kapacitet maksimal 664kW, ku i jep mundësi fabrikës së vajit Floil të kursej deri në 90% të shpenzimeve elektrike që kan. Sistemi solar ka perdorur panelet solare me kapacitet maksimal 545Wp të cilat janë fjala e fundit e teknologjisë. Këtë projekt solar...
Read More
A video summary of the Green Festival 2018.
Kënaqësi që ishim pjesë e Festivalit të Gjelbër! Edicioni i tretë i Festivalit të Gjelbër, i mbajtur në shtator të vitit 2018 mblodhi 38 kompani vendore nga sektori i energjisë. Gjatë tri ditëve të Festivalit janë realizuar kontrata me vlerë mbi 60,000 € dhe janë raportuar kontrata potenciale me vlerë prej 2,570,000 €. Pjesë e...
Read More
Elen support KosLift project
Jashtëzakonisht të kënaqur që nënshkruam marrëveshjen e bashkëpunimit me “Ipko Foundation” ku përmes projektit KosLift do të bashkëpunojmë në krijimin e vendeve të reja të punës për të rinjtë tanë. Bashkërisht do të jetë një rrugëtim sa kreativ aq edhe sfidues për të përzgjedhë më të mirët prej të mirëve. Programe të tilla i nevojiten...
Read More
OEMVP is informed about Elen's services.
The Economic Chamber of North-Western Macedonia, in collaboration with the consulting firms LANSKY, GANZGER, and PARTNER, organized a roundtable discussion where member companies were introduced to the services of the new member, ELEN, with the aim of benefiting from reducing electricity costs.
Read More
en_USEnglish