Përshkrimi i investimit: Instalimi i rrethojes elektrike për nga fondacioni për mbrojtjen e kafshëve “VIER PFOTEN Kosova”
Lokacioni: Liqeni i Badovcit, Prishtinë
Viti: 2013
Shërbimet e ofruara nga ne: Furnizimi dhe instalimi i sistemit për kontrollimin e lëvizjes së lirë të arinjëve brenda parkut-rrethoja elektrike e ndarë në gjashtë zona e kontrolluar me tension për goditje shokuese ndaj kafshëve.

en_USEnglish