Përshkrimi i investimit: Kompleksi banesor “Neka” ndodhet në lagjen “Ilir Konushevci”
Lokacioni:
 Besjanë
Viti: 2018
Sipërfaqe: 14 000 m²
Shërbimet e ofruara nga ne: Furnizimi dhe instalimi i materialeve për sistemin elektro-energjetik në bazë projektit dhe arkitekturës dhe elektrikës.

en_USEnglish