Përshkrimi i investimit: Kompleksi banesor “Klara” në lagjen e “MAT 1”
Lokacioni:
 Prishtinë
Viti: 2018
Sipërfaqe: 4 000 m²
Shërbimet e ofruara nga ne: Furnizimi dhe instalimi i materialeve për sistemin elektro-energjetik në bazë projektit dhe arkitekturës dhe elektrikës.

en_USEnglish