Përshkrimi i investimit: Rrjeti i gjashtë sallave të kinemasë Cineplexx me teknologjinë më të re të fotografisë dhe zërit, në Albi Mall.
Lokacioni: Prishtinë
Viti: 2016
Sipërfaqe: 1 000 m²
Shërbimet e ofruara nga ne: Instalimi i materialeve për sistemin elektro-energjetik në bazë të projektit të arkitekturës dhe elektrikes.

en_USEnglish