Përshkrimi i investimit: Objekti afaristë “Alba Qeramika” gjendet në lagjen Arbana
Lokacion:
 Prizren
Viti: 2013
Sipërfaqe: 3 000 m²
Shërbimet e ofruara nga ne: Furnizimi dhe instalimi i materialeve për sistemin elektro-energjetik në bazë të projektit të arkitekturës dhe elektrikës.

en_USEnglish