Author: admin
Video përmbledhëse e Festivalit të Gjelbër 2018
Kënaqësi që ishim pjesë e Festivalit të Gjelbër! Edicioni i tretë i Festivalit të Gjelbër, i mbajtur në shtator të vitit 2018 mblodhi 38 kompani vendore nga sektori i energjisë. Gjatë tri ditëve të Festivalit janë realizuar kontrata me vlerë mbi 60,000 € dhe janë raportuar kontrata potenciale me vlerë prej 2,570,000 €. Pjesë e...
Read More
Elen mbështet projektin KosLift
Jashtëzakonisht të kënaqur që nënshkruam marrëveshjen e bashkëpunimit me “Ipko Foundation” ku përmes projektit KosLift do të bashkëpunojmë në krijimin e vendeve të reja të punës për të rinjtë tanë. Bashkërisht do të jetë një rrugëtim sa kreativ aq edhe sfidues për të përzgjedhë më të mirët prej të mirëve. Programe të tilla i nevojiten...
Read More
OEMVP njoftohet me shërbimet e Elen-it
Oda Ekonomike e Maqedonisë Veri-Përendimore në bashkëpunim me shtëpinë për konsulencë LANSKY, GANZGER si dhe PARTNER organizoi tryezë të rrumbullakët në të cilën kompanitë anëtare për së afërmi u njohën me shërbimet e anëtarit të ri ELEN ntsh, me qëllim që të përfitojnë në reduktimin e kostove të energjisë elektrike.
Read More
sqShqip