Projektet
Synimi ynë është dhe do të jetë gjithmonë t’i vendosim njerëzit dhe nevojat e tyre në qendër të asaj që bëjmë. Vetëm në këtë mënyrë mund të jemi të dobishëm për klientët tanë dhe të ardhmen.!!
All Banime Edukim Industriale Mjekësi Projektet e fundit Reakreacion Sisteme solare
Investitor: Ziko Kapaciteti: 454.09 kW Lokacioni:  Tirane, Shqiperi  
Lexo më shumë
Investitor: Universiteti i Mitrovices Kapaciteti: 85.40 kW Lokacioni: Mitrovice, Kosove
Lexo më shumë
Investitor: Tobacco Holding Group Kapaciteti: 261.9 kW Lokacioni: Tirane, Shqiperi
Lexo më shumë
Investitor: Solar plant ELING Kapaciteti: 442 kWp Lokacioni: Peje, Kosove  
Lexo më shumë
Investitor: Scampa Kapaciteti: 203.37 kWp Lokacioni: Parku Industrial, Kosove  
Lexo më shumë
Investitor: Royal Frozen Fruits Kapaciteti: 999.6 kW Lokacioni: Tetove, North Macedonia  
Lexo më shumë
Investitor: Residential building Kapaciteti: 7 kWp Lokacioni: Prishtine, Kosove  
Lexo më shumë
Investitor: Plus Paints Lipjan Kapaciteti: 149.76 kW Lokacioni: Lipjan, Kosove  
Lexo më shumë
Investitor: Omer Company Kapaciteti: 190 kWp Lokacioni: Skopje, North Macedonia  
Lexo më shumë
Investitor: Milis Brick Kapaciteti: 2027 kWp Lokacioni: Lezhe, Shqiperi  
Lexo më shumë
Investitor: Mabeko, Peje Kapaciteti: 59.92 kWp Lokacioni: Peje, Kosove  
Lexo më shumë
Investitor: Komuna e Obiliqit Kapaciteti: 16.32 kW Lokacioni: Obiliq, Kosove  
Lexo më shumë
Investitor: Katana Kapaciteti: 33.6 kW Lokacioni: Obiliq, Kosove  
Lexo më shumë
Investitor: Intering Kapaciteti: 100.8 kWp Lokacioni: Obiliq, Kosove
Lexo më shumë
Investitor: Interex Kapaciteti: 189 kWp Lokacioni: Vushtrri, Kosove  
Lexo më shumë
Investitor: Interex Peje Kapaciteti: 252 kWp Lokacioni: Peje, Kosove  
Lexo më shumë
Investitor: Interex Kapaciteti: 252 kWp Lokacioni: Mitrovice, Kosove
Lexo më shumë
Hit
Investitor: Hit Kapaciteti: 263,34 kWp Lokacioni: Tetove, Maqedoni  
Lexo më shumë
Investitor: American Clinic Kapaciteti: 33.66 kWp Lokacioni: Prishtine, Kosove  
Lexo më shumë
Investitor: Hib Petrol Kapaciteti: 124.16 kWp Lokacioni: Prishtine, Kosove  
Lexo më shumë
Investitor: EuroFisi Kapaciteti: 200 kWp Lokacioni: Pozhoran, Kosove  
Lexo më shumë
Investitor: Eftinija Impex Kapaciteti: 874,18 kWp Lokacioni: Shkup, Maqedonia          
Lexo më shumë
Investitor: Dido Group Kapaciteti: 700 kWp Lokacioni: Veles, North Macedonia  
Lexo më shumë
Investitor: Decon Kapaciteti: 90.72 kWp Lokacioni: Prishtine, Kosove  
Lexo më shumë
Investitor: Daka Impex Kapaciteti: 200.76 kWp Lokacioni: Pozhoran, Kosove  
Lexo më shumë
Investitor: Bylmeti Kapaciteti: 200 kWp Lokacioni: Fushekosove, Kosove  
Lexo më shumë
Investitor: Tirana, Shqiperi Kapaciteti: 142,56 kWp Lokacioni: Tirane, Shqiperi  
Lexo më shumë
Investitor: Tirana, Shqiperi Kapaciteti: 227.2 kWp Lokacioni: Shqiperi
Lexo më shumë
Investitor: Jus MB Kapaciteti: 999,6kWp Lokacioni: Shkup, Maqedoni
Lexo më shumë
Investitor: Interex Sofali Kapaciteti: 126.84kWp Lokacioni: Prishtine, Kosove
Lexo më shumë
Investitor: Galeria Shopping Mall Kapaciteti: 1012kWp Lokacioni: Prizren, Kosove  
Lexo më shumë
Investitor: FRUTEX Kapaciteti: 200kWp Lokacioni: Suhareke, Kosove
Lexo më shumë
Investitor: ALMA M Kapaciteti: 450kWp Lokacioni: Shkup, Maqedoni
Lexo më shumë
Përshkrimi i investimit: Ndërtimi i trafostacionit për spitalin regjional Lokacioni: Mitrovicë Viti: 2011 Shërbimet e ofruara nga ne: Furnizimi dhe instalimi i transformatorit me fuqi 630kVA, gjeneratorit turbo disel me...
Lexo më shumë
Përshkrimi i investimit: Spitali Evropian Ortopedik “Royal Medical” gjendet në zonën industriale Veternik. Lokacioni: Prishtinë Viti: 2015 Sipërfaqja: 2 000 m² Shërbimet e ofruara nga ne: Furnizimi dhe instalimi i materialeve...
Lexo më shumë
Përshkrimi i investimit: Klinika Amerikane gjendet në zonën industriale Veternik. Lokacioni: Prishtinë Viti: 2016 Sipërfaqe: 3 000 m² Shërbimet e ofruara nga ne: Furnizimi dhe instalimi i materialeve për sistemin elektro-energjetik...
Lexo më shumë
Përshkrimi i investimit: Instalimi i rrethojes elektrike për nga fondacioni për mbrojtjen e kafshëve “VIER PFOTEN Kosova” Lokacioni: Liqeni i Badovcit, Prishtinë Viti: 2013 Shërbimet e ofruara nga ne: Furnizimi dhe instalimi...
Lexo më shumë
Përshkrimi i investimit: Ndërtimi i Sistemit Elektro-energjetik për shkollën fillore në Cërce, komuna e Istogut nga Komisioni Evropian Lokacioni: Cërce, Komuna Istog Viti: 2014 Shërbimet e ofruara nga ne: Furnizimi dhe instalimi i...
Lexo më shumë
Përshkrimi i investimit: Ndërtimi i sistemit elektroenergjetik në sallën e sportit në Podujevë nga Komisioni Evropian. Lokacioni: Podujevë Viti: 2011 Sipërfaqe: 3 600 m² Shërbimet e ofruara nga ne: Furnizimi...
Lexo më shumë
Përshkrimi i investimit: Rrjeti i gjashtë sallave të kinemasë Cineplexx me teknologjinë më të re të fotografisë dhe zërit, në Albi Mall. Lokacioni: Prishtinë Viti: 2016 Sipërfaqe: 1 000 m²...
Lexo më shumë
Përshkrimi i investimit: Studio filmike “Onima” në lagjen Veternik. Lokacioni: Prishtinë Viti: 2018 Sipërfaqe: 525 m² Shërbimet e ofruara nga ne: Instalimi i materialeve për sistemin elektro-energjetik në bazë të...
Lexo më shumë
Përshkrimi i investimit: Kompleksi banesor “Klara” në lagjen e “MAT 1” Lokacioni: Prishtinë Viti: 2018 Sipërfaqe: 4 000 m² Shërbimet e ofruara nga ne: Furnizimi dhe instalimi i materialeve për...
Lexo më shumë
Përshkrimi i investimit: Kompleksi banesor “Neka” ndodhet në lagjen “Ilir Konushevci” Lokacioni: Besjanë Viti: 2018 Sipërfaqe: 14 000 m² Shërbimet e ofruara nga ne: Furnizimi dhe instalimi i materialeve për...
Lexo më shumë
Përshkrimi i investimit: Objekti afaristë “Alba Qeramika” gjendet në lagjen Arbana Lokacion: Prizren Viti: 2013 Sipërfaqe: 3 000 m² Shërbimet e ofruara nga ne: Furnizimi dhe instalimi i materialeve për sistemin...
Lexo më shumë
Supermarketi InterEX Përshkrimi i investimit:  Objekti afarist InterEX në Gjilan Lokacioni: Gjilan Viti: 2018 Sipërfaqe: 4 000 m² Shërbimet e ofruara nga ne: Furnizimi dhe instalimet elektrike bazuar në projektin...
Lexo më shumë
Supermarketi InterEX Përshkrimi i investimit:  Objekti afarist InterEX në Gjilan Lokacioni: Gjilan Viti: 2018 Sipërfaqe: 4 000 m² Shërbimet e ofruara nga ne: Furnizimi dhe instalimet elektrike bazuar në projektin...
Lexo më shumë
Supermarketi InterEX Përshkrimi i investimit: Objekti afarist InterEX në Vushtrri Lokacioni: Vushtrri Viti: 2019 Sipërfaqe: 4 000 m² Shërbimet e ofruara nga ne: Furnizimi dhe instalimet elektrike bazuar në projektin...
Lexo më shumë
Përshkrimi i investimit: Sistemi i rrufepritësit në dy fabrikat, fabrikën ekzistuese dhe fabrikën e re, në Dumnicë e Ultë. Lokacioni: Vushtrri Viti: 2014 Shërbimet e ofruara nga ne: Instalimi dhe...
Lexo më shumë
Përshkrimi i investimit: “Furnizimi i Komunës në ujë dhe kanalizim në Prishtinë – Ndërtimi i fabrikës së ujësjellësit” Komponenti 1- Faza III Lokacioni: Prishtinë Viti: 2015 Gjatësi: 13 km Shërbimet e ofruara...
Lexo më shumë
Përshkrimi i investimit: Show Room “Binni” i cili gjendet afër fabrikës kryesore rrugën magjistrale Prishtinë-Mitrovicë. Lokacioni: Vushtrri Viti: 2017 Sipërfaqe: 2 700 m² Shërbimet e ofruara nga ne: Instalimi i...
Lexo më shumë
Përshkrimi i investimit: Fabrikë për përpunimin e plastikës “POWERPACK” në parkun e biznesit Lokacioni: Drenas Viti: 2019 Sipërfaqe: 1 000 m² Shërbimet e ofruara nga ne: Furnizimi dhe instalimi i...
Lexo më shumë
Edhe një projekt i radhës fantastik i kryer nga ne tek kompania Swiss Premium Consulting, duke kryer instalimet elektrike, furnizimin me Gjenerator dhe UPS Elen...
Lexo më shumë
en_USEnglish