Project Category: Mjekësi
Spitali Regjional “Dr. Sami Haxhibeqiri”
Përshkrimi i investimit: Ndërtimi i trafostacionit për spitalin regjional Lokacioni: Mitrovicë Viti: 2011 Shërbimet e ofruara nga ne: Furnizimi dhe instalimi i transformatorit me fuqi 630kVA, gjeneratorit turbo disel me fuqi 400kVA, shtyllave konike të zinktuara me gjatësi 9m dhe i trupave ndriçuese me Led-dioda 100W.
Read More
Spitali Evropian Ortopedik “Royal Medical”
Përshkrimi i investimit: Spitali Evropian Ortopedik “Royal Medical” gjendet në zonën industriale Veternik. Lokacioni: Prishtinë Viti: 2015 Sipërfaqja: 2 000 m² Shërbimet e ofruara nga ne: Furnizimi dhe instalimi i materialeve për sistemin elektro-energjetik në bazë të projektit të arkitekturës dhe elektrikes.
Read More
Klinika Amerikane
Përshkrimi i investimit: Klinika Amerikane gjendet në zonën industriale Veternik. Lokacioni: Prishtinë Viti: 2016 Sipërfaqe: 3 000 m² Shërbimet e ofruara nga ne: Furnizimi dhe instalimi i materialeve për sistemin elektro-energjetik në bazë të projektit të arkitekturës dhe elektrikës.Është instaluar transformatori i energjisë me kapacitet 400kVA.
Read More
en_USEnglish