Project Category: Edukim
Shkolla Fillore në Istog
Përshkrimi i investimit: Ndërtimi i Sistemit Elektro-energjetik për shkollën fillore në Cërce, komuna e Istogut nga Komisioni Evropian Lokacioni: Cërce, Komuna Istog Viti: 2014 Shërbimet e ofruara nga ne: Furnizimi dhe instalimi i materialeve për sistemin elektro-energjetik në bazë të projektit të arkitekturës dhe elektrikës.
Read More
en_USEnglish