Partneret & Klientet
Bashkëpuntorë me liderë botërorë dhe vendorë

Partnerët dhe Klientët

Shumëllojshmëria e pajisjeve elektrike dhe energjetike, sistemet e ndriçimeve automatike dhe elektronike e deri tek idet dhe projektimet më të përparuara të kohës, janë pjesë e aktivitetit tonë të suksesshëm dhe të bashkëpunimit më profesional me partnerët tanë kudo në vend dhe në botë.

Lokal
Puna me klientët lokal ka bërë që të krijomë një besim të plotë sa i përket fushës së energjisë solare.
Internacional
Përkushtimi jonë që ne e bëjmë ka bërë që të shtrijmë fushën e veprimtarisë edhe jashtë kufinjëve duke e cilësuar ELENIN si një kompani me renome botërore.
Strategjik
Një ekip i përkushtuar me strategji të mirëfilltë e bëjnë Elenin lider.
​Klientë institucionet publike, bizneset dhe individët privat

Më shumë se dy dekada eksperiencë klientët kanë qenë rezultat i pamohueshëm. Për kaq vite lider në treg, Elen ka ofruar shërbime në objekte të rëndësishme të ekonomisë dhe qeverisjes së vendit.​

Kompani private
Kompanitë e ndryshme private janë pjesë e pandashme e punës tonë.
Biznesi dhe Industria
Përvoja, përkushtimi dhe efikasiteti kanë bërë që bizneset, dhe industritë më të zhvilluara të jenë në bashkëpunim me ELEN.
Qeveria dhe Komunat
Ndër klientët e rëndësishëm janë edhe qeveria dhe komunat e vendit tonë.
en_USEnglish