Career
ELEN
Karriera

Nese keni background ne fushen e energjetikes dhe energjise alternative (riperteritshme), ju mund te jeni pjese e
ekipes tone.
Elen ju ofron nje pune te pershtatshme, ambient te kendshem dhe mundesi per zhvillim te vazhdueshem.
Nese keni vendosur per te qene pjese e grupit, atehere mund ten a shkruani ne: info@elen-ks.com

en_USEnglish