Karriere

Karriera jote fillon tek ne. Nëse keni background të një inxhinieri/e në fushën e energjetikës, elektrikes, elektronikës, energjisë alternative (ripërtërishme), makinerisë dhe fushave përkatëse, atëherë ju mund të aplikoni tek ne qoftë për praktikë pune apo edhe punë të rregullt tek ne.

Nëse keni vendosur për të qenë pjesë e grupit tonë, atëherë mund të na shkruani në: hr@elen-ks.com
T’i bashkoheni Elen-it do të thotë të jeni bashkuar me një punëdhënës përgjegjës, i cili bën marrëdhënie me çdo bashkëpunëtorë saj me prioritet të lartë.
Elen ju ofron një punë të mirë të jetës, ekuilibër në karrierë dhe në fusha të ndryshme të jetës dhe mundësi për zhvillim të vazhdueshëm.
A doni të merrni hapin e parë? A doni të zbuloni horizonte të reja? Është koha për ju për t’u bashkuar Elen-it.