Recognition
We provide competence
Elen është lider në fushën e shërbimeve të energjisë
dhe zhvilluese e burimeve të rinovueshme të energjisë.
Business Award
Ne jemi të certifikuar nga TUV Austria për sistemin e menaxhimit me EN ISO 9001:2008
Excellence in Business
Ne jemi shpërblyer nga KDWV-OEGJK & GIZ me vendin e parë në fushën e përkrahjes dhe zhvillimit të aftësimit profesional në Kosovë.
Top Leading Global Trade
Ne jemi shpërblyer me mirënjohje për bashkëpunim në implementimin e programit “Intership Biznesi 2015” me KIESA-në dhe MTI-në.
Dizajn & Shperndarje
Ne bashkëpunojmë me ju për të hartuar dhe ofruar një sistem që plotëson përdorimin tuaj të shërbimeve dhe zgjedhjen e pajisjeve.
Kontrata & instalimi
Nëse dëshironi ta instaloni vetë sistemin ose të punësoni kontraktorë lokalë që menaxhojnë drejtpërdrejt instalimin.
Zbuloni pavarësinë përmes fuqisë së diellit,  Explore Our Plans
en_USEnglish