Gjenerator dhe Elektromotorë

Për furnizim të pandërprerë me energji elektrike ofrojmë furnizim dhe instalim të gjeneratorëve dhe elektromotorë të fuqive të ndryshme. Ne ofrojmë një gamë të gjerë të gjeneratorëve dhe elektromotorëve, të cilat janë të përshtatshme për aplikime të ndryshme. Kompania jonë ofron dhe instalon gjenerator dizel, të tensioneve të ulëta me karakteristika standarde dhe izolime akustike sipas preferencës së klientëve. Deri tani kemi furnizuar dhe instaluar gjenerator me kapacitet deri në 500kVA për objekte private, afariste, institucione komunale dhe publike.

Referencat tona

 • Investitori: Policia e Kosovës
  Përshkrimi i investimit: Furnizimi transporti dhe montimi i gjeneratorëve Dizel 15kVA, 35kVA, 50kVA, 75kVA dhe 110kVA për objektet e PK-së.
  Koha e fillimit dhe realizimit të projektit: Dhjetor, 2018-2019
 • Investitori: Balkan Foods L.L.C
  Përshkrimi i investimit: Furnizimi, transporti dhe montimi i gjeneratorit Dizel 220kVa për objektin Burger King Kosova
  Koha e fillimit dhe realizimit të projektit: Dhjetor, 2018
 • Investitori: Komuna Dragash
  Përshkrimi i investimit: Furnizimi, transporti dhe montimi i gjeneratorit të ri (00 h) Dizel me fuqi Prime 130kVA 104kW për nevojat e Q.K.M.F-së Dragash
  Koha e fillimit dhe realizimit të projektit: Qershor, 2018
 • Investitori: Ontexi Construction sh.p.k
  Përshkrimi i investimit: Furnizimi dhe montimi i gjeneratorit 110kVA, kompleksit banesor ONTEXI, lagjja “Bregu i Diellit” Prishtinë.
  Koha e fillimit dhe realizimit të projektit: Tetor, 2011
 • Investitori: Spitali Rajonal Mitrovicë
  Përshkrimi i investimit: Implementimi i gjeneratorit 500kVA për spitalin rajonal “Dr. Sami Haxhibeqiri”.
  Koha e fillimit dhe realizimit të projektit: Korrik, 2011
 • Investitori: Agjencia Kosovare e Pronës
  Përshkrimi i investimit: Instalim dhe furnizim me Gjeneratorë të kapacitetit 55kVA në qendrën e agjensionit të pronës në Prizren
  Koha e fillimit dhe realizimit të projektit: Janar, 2009
 • Investitori: Komuna e Vushtrrisë
  Përshkrimi i investimit: Furnizimi me gjeneratorë për shkollën fillore “Lumni Surdulli”në Samadrexhë, komuna e Vushtrrisë.
  Koha e fillimit dhe realizimit të projektit: Nëntor, 2008
 • Investitori: Komuna e Vushtrrisë
  Përshkrimi i investimit: Furnizimi me gjeneratorë për shkollën fillore në Dubovc
  Koha e fillimit dhe realizimit të projektit: Prill, 2008
 • Investitori: ANTIKA sh.p.k
  Përshkrimi i investimit: Furnizimi dhe montimi i gjeneratorit 52kVA, objektit afariste “ATIKA” sh.p.k. Prizren
  Koha e fillimit dhe realizimit të projektit: Mars, 2008

Galeria e projekteve