Ndrçimi

Për t`i plotësuar nevojat për ndriçim kualitativ të ambienteve të jashtme dhe të brendshme ne ofrojmë shërbime furnizimi dhe instalimi për:

  • Ndriçime të jashtëme dhe brendshëme për banim dhe objekteve afariste
  • Ndriçime speciale për industri, mjekësi dhe destinacione tjera.

Të gjitha këto shërbime me dizajn dhe kualitet sipas standardeve më të larta evropiane duke përfshirë modelet e ndriçimit LED, fluoreshent, halogjen etj.

Galeria e projekteve