Fasadat Solare

NST panelet me ngjyrë janë prodhuar sipas standardeve më të larta të industrisë duke përdorur:

  • Teknologji unike që siguron transmetim mesatar mbi 85%
  • Dizajn ekskluziv me një mbulesë të errët, duke përdorur panele diellore të padukshme dhe duke rritur estetikën e përgjithshme

Shkarko dokumentin e produktit NST Colored Module

KROMATIX™ SOLAR GLASS