Show Room “Binni” Prishtinë

Përshkrimi i investimit: Show Room “Binni” i cili gjendet në zonën industriale Veternik.
Lokacioni: Prishtinë
Viti: 2017
Sipërfaqe: 9 000 m²
Shërbimet e ofruara nga ne: Instalimi i materialeve për sistemin elektro-energjetik në bazë të projektit të arkitekturës dhe elektrikes.