Parku solar Eling 440 kWp

ELING sh.p.k.

Përshkrimi i investimit: Ndërtimi i parkut solar OnGrid
Lokacioni:
 Pejë
Viti: 2018
Kapaciteti: 440 kWp
Shërbimet e ofruara nga ne: Instalimi i paneleve solare, invertorëve dhe shërbime tjera që lidhen me specifikimet teknike të sistemeve solare.

    • Categories: Industriale, Sisteme solare