Objekti banesor ONTEXI 2

Përshkrimi i investimit: Kompleksi banesor Ontexi 2 gjendet në lagjen “Bregu i Diellit” afër shkollës fillore “Ismail Qemajli”
Lokacioni: Prishtinë
Viti: 2013
Sipërfaqe:  14 500 m²
Shërbimet e ofruara nga ne: Furnizimi dhe instalimi i materialeve për sistemin elektro-energjetik në bazë projektit dhe arkitekturës dhe elektrikës.