Klinika Amerikane “Dr. B. Kusari”

Përshkrimi i investimit: Panele solare në spitalin Klinika Amerikane “Dr. B. Kusari”
Lokacioni:
Prishtinë
Viti: 2019
Kapaciteti: 33.66 kWp
Shërbimet e ofruara nga ne: Instalimi i paneleve solare, invertorëve dhe shërbime tjera që lidhen me specifikimet teknike të sistemeve solare.