“BYLMETI-KS” Sh.p.k.

Përshkrimi i investimit: Panele solare në ndërmarjen “BYLMETI-KS” Sh.p.k.
Lokacioni:
Miradi e Epërme, Fushë Kosovë
Viti: 2019
Kapaciteti: 142.56 kWp
Shërbimet e ofruara nga ne: Instalimi i paneleve solare, invertorëve dhe shërbime tjera që lidhen me specifikimet teknike të sistemeve solare.