[rev_slider_vc alias=”elen-slider-al” el_class=”no-margin”]

Dëshironi të punoni me ne?

Kariera

Energjetikë

Elen ka pasur një rol të madh në ndërtimin e vendit duke implementuar projekte të ndryshme në lëmin e energjetikës. Në fushën e energjetikes ofrojmë këto shërbime:
• Instalime elektrike në Hidrocentrale
Lexo më shumë

Elektrikë & Automatikë

Përvoja jonë shumë vjeçare na bënë të jemi lider për furnizime dhe instalime në objekte civile dhe industriale me theks të veçantë ne implementojmë sisteme të avancuara që bëjnë të mundur kursimin e energjisë elektrike
Lexo më shumë

Elektronikë & TI

Në bashkëpunim të vazhdueshëm me partnerët tanë ne ofrojmë shërbime furnizimi dhe instalimi të sistemeve të sigurisë si:
• Sisteme të alarmit kundër zjarrit, gazit dhe ujërave në objekte
Lexo më shumë

Energjia e ripërtërishme

Ne ju ofrojmë sisteme fotovoltaike për sistemet e pavarura nga rrjeti (off-grid) duke përfshirë të gjitha komponentët e nevojshme:
• Panele solare
• Invertorë
Lexo më shumë

Efiçienca në energji

Ne si ESCO kompani ofrojmë për klientët tanë të gjitha këshillat dhe produktet e nevojshme:
• Sisteme të kontrollit të energjisë elektrike, termike dhe ujit nga distancat përmes një telefoni inteligjent
Lexo më shumë

Ndriçimi

Për t`i plotësuar nevojat për ndriçim kualitativ të ambienteve të jashtme dhe të brendshme ne ofrojmë shërbime furnizimi dhe instalimi për:
• Ndriçime të jashtëme dhe brendshëme për banim dhe objekteve afariste.
Lexo më shumë

Projektet e Fundit

[showbiz projects]

Dëshmitë

 • “Ne ju rekomandojmë kompaninë Elen e cila ka treguar profesionalizëm të lartë tek ne gjatë implementimit të zgjidhjeve për instalime elektrike dhe energji solare”

  BINNI sh.p.k
  ,
 • “Zgjidhjet që ka dhënë kompania Elen për kursim të energjisë, sistem solar, UPS dhe instalime elektrike ka bërë që spitali ynë të funksionojë 100% dhe me efiçiencë të lartë, prandaj ju rekomandojmë me shumë kënaqësi që të punoni me ta”

  KLINIKA AMERIKANE Sh.p.k
  ,
 • “Ne jemi shumë të kënaqur me rezultatet. Pa asnjë dyshim do t’i rekomandonim secilës kompani apo institucion që ta përzgjedhë Elen N.T.Sh. për implementimin dhe zhvillimin e sistemeve solare sepse ne jemi duke kursyer shumë nga ky sistem”

  BESIANA-G Sh.p.k
  ,
 • “Procesi i punës së tyre ishte jashtëzakonisht i plotë dhe efektiv. Puna e tyre rezultoi në një listë të gjerë dhe të larmishmërisë së zgjidhjeve për ne”

  BUÇAJ sh.p.k
  ,
 • “Jemi të kënaqur me mënyrën e punës së ELEN, me mënyrën e qasjes së tyre ndaj kërkesave tona për ndihmë, si dhe shpejtësinë e reagimit”

  BYLMETI-KS
  ,
 • “Projekti i instalimit solar përfundoi shumë shpejt dhe ata ishin shumë fleksibil.
  Entuziazmi dhe krijueshmëria e tyre e bëri bashkëpunimin me ta një përvojë shumë pozitive”

  AGROPRODUCT Sh.p.k
  ,
 • “Pa asnjë hezitim do t’i rekomandonim secilës kompani apo institucion që ta përzgjedhë Elen-in për implementimin dhe instalimin e sistemeve të ngjashme elektro-energjetike”

  Ontexi Construction Sh.p.k
  ,