FERMERËT

Përshkrimi i investimit: Panele Solare Fotovoltaike 2kWp, 2.5kWp, 3kWp dhe 6.25kWp.
Lokacioni:
Krasmirovc, Tërnovc, Kline e Mesme, Kline Epërme, Tice dhe Prekaz të komunës së Skenderaj. Kaqandoll, Sibofc të komunave Mitrovicë dhe Obiliq.
Viti: 2014
Kapaciteti: 20 kWp
Shërbimet e ofruara nga ne: Instalimi i paneleve solare, invertorëve dhe shërbime tjera që lidhen me specifikimet teknike të sistemeve solare fotovoltaike.