Dëshironi të punoni me ne?

Kariera

Energjetikë

Elen ka pasur një rol të madh në ndërtimin e vendit duke implementuar projekte të ndryshme në lëmin e energjetikës. Në fushën e energjetikes ofrojmë këto shërbime:
• Instalime elektrike në Hidrocentrale
Read more

Elektrikë & Automatikë

Përvoja jonë shumë vjeçare na bënë të jemi lider për furnizime dhe instalime në objekte civile dhe industriale me theks të veçantë ne implementojmë sisteme të avancuara që bëjnë të mundur kursimin e energjisë elektrike
Read more

Elektronikë & TI

Në bashkëpunim të vazhdueshëm me partnerët tanë ne ofrojmë shërbime furnizimi dhe instalimi të sistemeve të sigurisë si:
• Sisteme të alarmit kundër zjarrit, gazit dhe ujërave në objekte
Read more

Energjia e ripërtërishme

Ne ju ofrojmë sisteme fotovoltaike për sistemet e pavarura nga rrjeti (off-grid) duke përfshirë të gjitha komponentët e nevojshme:
• Panele solare
• Invertorë
Read more

Efiçienca në energji

Ne si ESCO kompani ofrojmë për klientët tanë të gjitha këshillat dhe produktet e nevojshme:
• Sisteme të kontrollit të energjisë elektrike, termike dhe ujit nga distancat përmes një telefoni inteligjent
Read more

Ndriçimi

Për t`i plotësuar nevojat për ndriçim kualitativ të ambienteve të jashtme dhe të brendshme ne ofrojmë shërbime furnizimi dhe instalimi për:
• Ndriçime të jashtëme dhe brendshëme për banim dhe objekteve afariste.
Read more

Projektet e Fundit

Dëshmitë

 • Pa asnjë hezitim do t’i rekomandonim secilës kompani apo institucion që ta përzgjedhë Elen-in për implementimin dhe instalimin e sistemeve të ngjashme elektro-energjetike.

  Ontexi Construction sh.p.k.
  ,
 • Menaxhmenti i “IADK-së” ka pranuar se standardet dhe niveli i shërbimeve të ofruara nga Elen përmbushë standardet të kërkuara nga ana jonë. Ne nuk do ngurronim që ta rekomandonim Elen si partner të vlefshëm për furnizime,shërbime dhe përkrahje teknike.

  Organizata IADK
  ,
 • E kemi zgjedhur ndërmarrjen Elen, nga shumë zgjedhje me potencial dhe jemi shumë të kënaqur me shërbimin e tyre.

  Alba Qeramika sh.p.k.
  ,
 • Elen ka treguar efikasitet të lartë gjatë kryerjes së punëve në ndërtimin e trafostacionit të energjisë elektrike në objektin afaristë-banensor “Lesna” i ndërtuar në Podujevë. Duke u nisur nga kjo e preferojmë si kompani serioze dhe profesionale të gjithë atyre të cilët kanë nevojë për kryerjen e punëve të instalimit të energjisë elektrike.

  Lesna sh.p.k
  ,
 • Me rastin e kontraktimit për “Furnizim dhe montim të materialeve elektrike për qendrën tregtare n.t.p. BINNI”, ndërmarrja Elen gjatë ekzekutimit të punëve të kontraktuara ka treguar profesionalizëm të theksuar në menaxhim dhe ekzekutim. Ka respektuar me saktësi pikat e parapara në kontratë, për afate, kualitet, trajnim dhe mbështetje teknike pas mbarimit të punimeve.

  BINNI n.t.p.
  ,